Jump to content




flexfilmplus.com

Photo

A.M. Reception problems


  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#1 1PEECBARETTA

1PEECBARETTA

    a.k.a Tom Slick in the ThunderBolt Grease Slapper

  •  5,000+
  • 5,160
  • Atlanta,GA
  • Exp: 15

  04 November 2007 - 04:27 AM

:beer I tinted a custys Charger about 3-6 months ago. Calls friday says his a.m. is shot. Let's hear a few. :beer
  • 0

#2 ClassOnGlass

ClassOnGlass

    Class On Glass Big Joe

  •  6,000+
  • 6,430
  • Long Island NY MobIle
  • Exp: 18



  04 November 2007 - 05:00 AM

try a test antenna first (pull the radio plug in the test antenna) if it works his antenna is bad or being blocked by the tint ....if its still the same no am his tuner is bad.... :beer :beer :beer :beer
  • 0

#3 Mdog

Mdog

    imacopuidiot

  •  30,000+
  • 37,551
  • Texas
  • Exp: 212



  04 November 2007 - 06:14 AM

I had the same thing happen with a Charger this year. I put llumar ATR on the car.

This customer listened to AM radio only pretty much. He is a traveling salesman.

I was honest with him and told him the tint was probably to blame if he want having problems before he had it tinted.

I told him we could remove the tint and replace it with a dyed version on the backglass. Oddly enough he just wanted it removed from the back glass all together :beer The guy was happy with driving around with his 4 doors tinted and nothing on the back glass :beer

But yeah I have had problems with the Charger myself.
  • 0

#4 *Marco *

*Marco *
  • Guests

  04 November 2007 - 06:30 AM

Could be bad reception in his area :beer I really don't have people with problems and I have used HP charcoal and Platinum plus for the last seven years. I have pp on my truck and wifes car. The am comes through clear, no static and we get all the stations, so maybe it is a problem depending on where they live and not the film. And if it's happening on certain cars maybe it's a defect, week antennas or something else because it should happen on every car if it was the film.
  • 0

#5 autoez22

autoez22

    Member

  •  400+
  • 431
  • St. Charles MO
  • Exp: 11



  04 November 2007 - 06:52 AM

:beer I tinted a custys Charger about 3-6 months ago. Calls friday says his a.m. is shot. Let's hear a few. :beer

How long ago? Even if its three months at a longest, I gotta ask did it just start now? Or does he say its been like that and never called about it?
  • 0

#6 tintman237

tintman237

    Member

  •  9,000+
  • 9,050



  04 November 2007 - 07:19 AM

I had one on a 300m (still a Chrysler), have the vehicle on (radio going) and pull the film off the top area of the glass, if reception gets better :beer there's your problem, if not :beer you broke it :beer :beer :beer :?
  • 0

#7 TINTDESIGNZ

TINTDESIGNZ

    aka...Jethro

  •  7,000+
  • 7,168
  • East Texas
  • Exp: 27



  04 November 2007 - 07:26 AM

what type film did you put on it? :beer
  • 0

#8 1PEECBARETTA

1PEECBARETTA

    a.k.a Tom Slick in the ThunderBolt Grease Slapper

  •  5,000+
  • 5,160
  • Atlanta,GA
  • Exp: 15

  04 November 2007 - 09:08 AM

ADN 35%
  • 0

#9 TINTZEUS

TINTZEUS

    Would it be to much to ask....for EVERYONE to raise their prices

  •  Subscribers
  • 11,640
  • Exp: 24TINT-18PPF



  04 November 2007 - 09:13 AM

does that have metal in it... :drool if so there is your problem... :drool


:drool

Edited by TINTZEUS, 04 November 2007 - 09:14 AM.

  • 0

#10 tintman237

tintman237

    Member

  •  9,000+
  • 9,050



  04 November 2007 - 09:16 AM

If you'd have used Madico Charcool 35, looks the same, but GUARANTEED not to mess with the antenna :drool :drool :drool :drool
  • 0

#11 darkdan

darkdan

    Member

  •  5,000+
  • 5,550
  • Owatonna, MN
  • Exp: Since 03



  04 November 2007 - 09:18 AM

Yeah, I was going to say it's the film.

This is why I always suggest to them a metal free film when they have an embedded antenna.
  • 0

#12 1PEECBARETTA

1PEECBARETTA

    a.k.a Tom Slick in the ThunderBolt Grease Slapper

  •  5,000+
  • 5,160
  • Atlanta,GA
  • Exp: 15

  04 November 2007 - 09:21 AM

Yeah, I was going to say it's the film.

This is why I always suggest to them a metal free film when they have an embedded antenna.

you smartazz. every new car has an embedded antenna in them. This is the first complaint I have had :drool
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users